Uw privacy ContactNieuwsbrief

|

Colofon

Deze website wordt beheerd door Cliëntenbelang Amsterdam. Hebt u vragen over deze website? Of opmerkingen of tips voor de webmaster? Stuurt u dan een email naar j.altes@clientenbelangamsterdam.nl.

 

Deze website is ontwikkeld door Piipol - excellente whizzkids.

 

Disclaimer

Door deze webpagina's te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden.

 

De website en alle onderdelen ervan, met uitzondering van de externe links, zijn eigendom van Cliëntenbelang Amsterdam. Overname van informatie van de website is toegestaan onder voorwaarde van de bronvermelding: © Cliëntenbelang Amsterdam.

 

Cliëntenbelang Amsterdam is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

 

Deze website bevat ook links naar websites en bestanden die door andere partijen dan Cliëntenbelang Amsterdam worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Cliëntenbelang Amsterdam heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

 

Cliëntenbelang Amsterdam, 2017